ANDRIY.CO FORUM
»
SHOPDESK
»
Техподдержка
»
Программный РРО и SHOPDESK
Статус: Участник
Группы: Зарегистрированный участник
Зарегистрирован: 03.11.2020(UTC) Сообщений: 13 Откуда: Курахово Сказал(а) «Спасибо»: 2 раз
|
Есть ли какие-то новости в этом вопросе? Будет поддержка программного РРО в SHOPDESK
|
|
|
|
Статус: Администратор
Группы: Administrators
Зарегистрирован: 16.11.2008(UTC) Сообщений: 392 Откуда: Київ Поблагодарили: 5 раз в 5 постах
|
Да, мы занимаемся этим. Когда будет готово, сообщим.
|
1 пользователь поблагодарил Андрей Мукан за этот пост.
|
|
|
Статус: Участник
Зарегистрирован: 03.11.2020(UTC) Сообщений: 13 Откуда: Курахово Сказал(а) «Спасибо»: 2 раз
|
Автор: Андрей Мукан Да, мы занимаемся этим. Когда будет готово, сообщим. Добрый день. Прошло 9 месяцев. За это время что-то изменилось, возможно я что-то пропустил или просто забыли уведомить. Уже появился модуль ПРРО в Shopdesk?
|
|
|
|
Зарегистрирован: 16.11.2008(UTC) Сообщений: 392 Откуда: Київ Поблагодарили: 5 раз в 5 постах
|
|
|
|
|
Статус: Новичок
|
всем добра, как теперь дела с прро, есть возможность уже работать с каким то прро и важно что бы как онлайн так и офф лайн. Буду покупать на четыре точки.
|
|
|
|
|
Доброго дня. Роботу з нашим ПЗ Shopdesk підтримує ПРРО Checkbox
|
|
|
|
|
Доброго дня. Чи можна посилання на інструкцію з підключення CheckBox до ShopDesk? Наскільки я зрозумів, програму CheckBox Касса ShopDesk має бачити як PPO "Марія 304", проте в мене не вийшло підключити його ні по емуляції COM-порту ні по TCP.
|
|
|
|
|
Вибиває таку помилку
Shopdesk (Class ClassFiscalMaria)
ActiveX component can't create object
Не удалось создать объект, реализующий доступ к интерфейсу фискального регистратора Мария-301/304.
Переустановите программное обеспечение для этого оборудования. Его можно найти на диске, идущем в комплекте с ним, либо на сайте производителя фискального регистратора.
OK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Автор: Bronya Доброго дня. Чи можна посилання на інструкцію з підключення CheckBox до ShopDesk? Наскільки я зрозумів, програму CheckBox Касса ShopDesk має бачити як PPO "Марія 304", проте в мене не вийшло підключити його ні по емуляції COM-порту ні по TCP. 1. Завантажте та встановіть на комп'ютер з Shopdesk програмне забезпечення OLE Manager (v.4.1.20210816) для цього РРО з сайту виробника http://support.ekka.com.ua/programmnoe-obespechenie/2. В налаштуваннях Checkbox оберіть тип з'єднання ТСР. Після зміни типу зупиніть касу Checkbox та запустіть знову. 3. Зайдіть в налаштування Shopdesk - Торові точки та фіскальні реєстраторі, оберіть потрібну точку, оберіть для неї потрібний реєстратор (Марія 301/304). В нових версіях Shopdesk віддається перевага з'єднанню по ТСР - укажіть там 127.0.0.1:13000. Збережіть це налаштування. Якщо отримаєте повідомлення про помилку з'єднання, перевірте налаштування ще раз та перезавантажте комп'ютер. Отредактировано пользователем 3 января 2022 г. 16:08:23(UTC)
| Причина: Не указана
|
|
|
|
ANDRIY.CO FORUM
»
SHOPDESK
»
Техподдержка
»
Программный РРО и SHOPDESK