Статус: Новичок
Группы: Зарегистрированный участник
|
Тестую програму. Завдяки форуму багато незрозумілих питань стали зрозумілими. Не годин зрозуміти одного: 1. очищую я первинну базу (дані котрі є в програмі при першому запуску) 2. створюю нові групи товарів, товари, клієнти, і т.д
В мене питання: коли я створюю 1 групу клієнтів у мене номерація починається з 88 новий клієнт - починається з 293 перша прихідна накладна з 1, а внутрішній номер з 76 а внутрішній номер карточки з 25101 (АБСУРД). Може нехай посинається з 1 (якщо так можна), 00001 або 01001 Я щось не так роблю, чи так відлаштована програма? Оюнуліть нумерацію.
|
|
|
|
Статус: Администратор
Группы: Administrators
Зарегистрирован: 16.11.2008(UTC) Сообщений: 392 Откуда: Київ Поблагодарили: 5 раз в 5 постах
|
artur написал:Тестую програму. Завдяки форуму багато незрозумілих питань стали зрозумілими. Не годин зрозуміти одного: 1. очищую я первинну базу (дані котрі є в програмі при першому запуску) 2. створюю нові групи товарів, товари, клієнти, і т.д
В мене питання: коли я створюю 1 групу клієнтів у мене номерація починається з 88 новий клієнт - починається з 293 перша прихідна накладна з 1, а внутрішній номер з 76 а внутрішній номер карточки з 25101 (АБСУРД). Може нехай посинається з 1 (якщо так можна), 00001 або 01001 Я щось не так роблю, чи так відлаштована програма? Оюнуліть нумерацію. Це внутрішні номери строк у таблицях бази даних, які вона (база даних) використовує у своїй роботі. Ця нумерація не повинна вас переймати. Тому не звертайте уваги на внутрішні номери, тим паче, що ви не можети їх змінити без втручання в базу за допомогою якої-небудь СУБД. Тому працюйте в ТЦУ та будьте уважні при вводі своїх даних у довідники: найменування товарів, клієнтів, торгових точок, тощо. У подальшому внутрішня нумерація, скажімо, документів буде вам допомагати встановити хронологічний порядок створення цих документів.
|
|
|
|